Webáruházunk sütiket használ a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében. Az oldal használatával elfogadja, hogy sütiket helyezünk el a böngészőjében.
Termékek Menü

A Változás Karácsonyfája

Segíts megváltoztatni a Karácsonyukat!

A Változás Karácsonyfája segítséget nyújt a rászorulóknak, a programon keresztül bárki ajándékokat vásárolhat a kijelölt üzletekben, webshopokban és így meglepetést, örömöt adhat nélkülöző gyermekeknek, állami gondozásban nevelkedő gyermekeknek és rászoruló családoknak az ünnepi időszakban. Reményeink szerint a programnak köszönhetően több száz gyermek és család találhat ajándékokat a  karácsonyfa alatt.

 

A vásárlás menete: Vásárolj bármilyen terméket az Anyaparadicsom webáruházban, tedd a kosaradba, fizesd ki, a megjegyzésbe pedig írd be, hogy a Változás Karácsonyfája programba vásároltál a rászoruló gyermekeknek.

Természetesen a saját megrendeléseddel együtt is van lehetőséged vásárolni, akár utánvéttel is. Ebben az esetben az utánvét összege az adományozott termék összegével növelt összeg lesz, de maga a termék nem kerül kiszállításra neked. A megjegyzésbe kérlek ebben az esetben is tüntesd fel, hogy melyik az a termék, amit adományozni szeretnél.

Mivel én is nagyon hálás vagyok Neked, hogy gondolsz a rászoruló gyermekekre, ajándékkal szeretnék kedveskedni, ami az Anyaparadicsom új logójával ellátott vászontáska. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog
blog comments powered by Disqus