Webáruházunk sütiket használ a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében. Az oldal használatával elfogadja, hogy sütiket helyezünk el a böngészőjében. Rendben.
Termékek Menü

Monello baby&more

Mostanában divatosak az anya-lánya együttesek. Mi is ilyenek vagyunk, csak mi 36 évvel ezelőtt alakultunk, ugyan akkor még nem tudtuk, hogy 33 évvel később egy közös vállalkozásba is fogunk, kihasználva, hogy mindketten azt tudjuk csinálni, amit szeretünk, és amihez értünk.Albert Zsuzsa, az édesanyám, a Ruhaipari Szakközép után végzett a Kertészeti Egyetemen, 3 gyermek édesanyja. Ő tervezi, gyártja és koordinálja a Monello baby&more termékek elkészítését, ezzel garantálva a kézzel varrott termékeink minőségét. Nála ez a kézügyesség részben genetikus is, a nagyapjának az 1800-as években 9 fős szabósága volt. Az új termékek fejlesztése során nagyon fontos az a szakmai tapasztalat, amit ő elsajátított az évek során. Nincs olyan, amit ő ne tudna megvalósítani. E miatt sokszor készítünk egyedi megrendeléseket is.Például az egyik legújabb termékünk is egyedi megrendelésnek indult, még a webshopra sem került fel és már az 5. megkeresést kaptuk, így szájról – szájra terjedve. Szorosan együttműködünk az anyukákkal, minden új terméknél bevonjuk őket, így tökéletesítve azokat. Én, Voit Eszter közgazdászként végeztem. 15 év a reklámszakmában, 4 év anyaságban, közben folyamatos pörgés, otthonról dolgozás végig, 3 éve pedig az olaszul poronty névre hallgató Monello baby&more is becsatlakozott az életembe. 2 kicsi terméktesztelőm sürög-forog, segít naphosszat, hogy a hiánypótló, praktikus baba-mama termékek tökéletesedjenek. Igyekszem felvenni a ritmust, amíg alszanak, örökös lelkiismeret furdalással, mert egyszerűen nem bírok annyi időt szánni rá, mint amennyit szeretnék, de mégis hajt a vágy és csinálnom kell. Feldob, boldoggá tesz és harmonizál.Az anyasággal értettem meg igazán az édesanyámat, hogy anno mit miért csinált úgy, ahogy, és hogy ez mekkora erőfeszítést, odafigyelést, türelmet igénylő dolog. Ez a fajta „anya empátia”szerintem igazán csak az anyukák között tud működni, addig hiába látod, hallod, nem tudod teljesen átérezni.Hálás vagyok, hogy azt csinálhatom, amit szeretek, hogy önállóan tudok alkotni és ezzel más anyukáknak segíteni, megoldást nyújtani a mindennapokban. Hálás vagyok, hogy ezáltal több időt tudok a fiaimmal tölteni és így ők egy sokkal kiegyensúlyozottabb anyukát kapnak vissza.Azt mondják, minden sikeres férfi mögött egy erős nő áll... Mögöttem olyan férfi áll, aki a háttérből úgy segít engem, hogy meghagyja ezt az én játszóteremnek és hagyja, hogy szabadon szárnyalhassak miközben tudom bármikor számíthatok rá legyen szó a fiaink teljes ellátásáról vagy akár egy üzleti javaslatról. Bár tudom nehezére esik, de tiszteletben tartja és ez nagyon fontos nekem.Anyával egymásért is csináljuk a Monello baby&more-t, ami egy különleges energiát ad a vállalkozásunknak. Támogatjuk, inspiráljuk, kiegészítjük egymást. Egy újabb kapcsolati szintet léptünk azzal, hogy közös vállalkozást irányítunk, egy újabb szoros kapocs, ami az anya – lánya együttesünket erősíti, akár divatos, akár nem.

Rendezés:
Nézet:

A Monello baby&more Babamelegítő kiscsillag praktikus megoldás a baba gyors felöltöztetésére. 

6.190 Ft 4.950 Ft
1 db raktáron
Várható szállítás: 2018. április 25.

A Monello baby&more Szoptatós-hordozós poncsó 6in1® diszkrét szoptatást tesz lehetővé bárhol, bármikor.

7.690 Ft 6.150 Ft
1 db raktáron
Várható szállítás: 2018. április 25.

A Monello baby&more Kényeztető karpárna kényelmesebbé teszi a szoptatást és cumisüvegből való etetést, mind a babának, mind az anyukának, azáltal, hogy a baba feje nem nyomódik és izzad közvetlenül az anya karjához.

4.950 Ft 3.960 Ft
1 db raktáron
Várható szállítás: 2018. április 25.

A Monello baby&more Babamelegítő kiscsillag praktikus megoldás a baba gyors felöltöztetésére. 

6.790 Ft 5.430 Ft
1 db raktáron
Várható szállítás: 2018. április 25.

A Monello baby&more nyakba törölköző nagyon praktikus, mert a nyakba lehet akasztani, így nem kell tartani, amíg a picit kiemeljük a vízből. 

6.050 Ft 4.840 Ft
1 db raktáron
Várható szállítás: 2018. április 25.
A MONELLO baby&more(R) Növényszoknya praktikus megoldás a cserepes növények földjének eltakarására, hogy azok a kis kertészkedő kezek ne essenek kísértésbe.
1.500 Ft 1.200 Ft
1 db raktáron
Várható szállítás: 2018. április 25.
8814c19d3c8735b04b0a7c8874fd29b0