Webáruházunk sütiket használ a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében. Az oldal használatával elfogadja, hogy sütiket helyezünk el a böngészőjében. Rendben.
Termékek Menü
0
Itt jársz: > >

Rólam

Szia!

Nagy Mónika vagyok! A célom egy olyan áruház létrehozása, ahol a fejlesztő játékok és könyvek mellett, az egyedi, kézzel készült (főleg kisgyerekes anyukák által készített) termékek is nagy választékban megtalálhatóak legyenek. 

Én 2 kislány boldog anyukája vagyok. A webáruházat 2016. április végén vásároltam meg. A nagyobbik lányom születése előtt bababoltot vezettem, így nem volt ismeretlen számomra a vállalkozói élet és két pici lány anyukájaként a játékok világában is elég nagy a tapasztalatom  smiley

Tudom, hogy manapság a gyerekeket rengeteg inger éri, a játék választék pedig határtalan, ezért igyekszem olyan termékeket összeválogatni, amit én is jó szívvel adnék a gyermekeimnek. Olyan dolgokat keresek,amivel a játék élvezete mellett fejlődhet a szem-kéz koordináció, a hallás, megtanulják a színeket,számokat, összefüggéseket hiszen játszva tanulni a legjobb.  

Ha Te is folyton elveszel a tengernyi játék világában, a legjobb helyen jársz! Tapasztalataim és olvasmányaim alapján, személyesen gyűjtöttem össze a legszuperebb játékokat és a legszínvonalasabb mesekönyveket 6 éves korig. És hogy megkönnyítsem a dolgodat, életkor alapján rendeztem őket kategóriákba.

Ha Te is utána olvasnál, abban is tudok segíteni, nézd meg a játékgyűjteményeket tartalmazó könyveket!

Ha egyáltalán nem vagy járatos a témában, és nem is akarsz benne elmélyedni, csupán babaajándék után kutatsz, biztos nagy megkönnyebbülés számodra, hogy csak az életkorra kell figyelned, és nem fogsz mellényúlni.

Ha kérdésed van, írd meg nyugodtan az info@anyaparadicsom.hu-ra.
Telefonon is elérsz, a számom: +36 20 228 7733.
Fordulj hozzám bizalommal, szívesen segítek bármiben!

Szép, napot kívánok Neked és a családodnak!

Nagy Mónika