Webáruházunk sütiket használ a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében. Az oldal használatával elfogadja, hogy sütiket helyezünk el a böngészőjében.
Termékek Menü
Itt jársz: > Kezdőlap >

Rólam

Rólam

Tarts velem az Anyaparadicsomba!

Nagy Mónika vagyok. Két kislány édesanyjaként és egykori bababolt tulajdonosként megtapasztaltam, mekkora szerepe van a gyerekek fejlődése szempontjából az őket körülvevő tárgyak, különösen a játékok minőségének.

Anyaként és kisvállalkozóként azt álmodtam magamnak, hogy egyszer csupa olyan játékot és eszközt fogok árulni, amelyek kimondottan fejlesztő hatással vannak a gyerekekre. 2 éve ez az álom valóra vált, hiszem átvettem az Anya Paradicsom webshopot, és megtöltöttem a gyerekek és a tudatos szülők számára mindenféle földi jóval:

  • minőségi, sokáig használható játékokkal,
  • értelmes könyvekkel,
  • fejlesztő eszközökkel, és
  • magyar anyák által készített egyedi, kézműves termékekkel.

Amikor egy gyerek önfeledten játszik, teljesen átadja magát a játékszer bűvöletének, és észre sem vesszük, mennyi képessége fejlődik eközben. Tudom, hogy manapság a gyerekeket rengeteg inger éri, a játék választék pedig határtalan, ezért igyekszem olyan termékeket összeválogatni, amit én is jó szívvel adnék a lányaimnak.

Az Anya Paradicsom oldalán található eszközök segítségével a játék élvezete mellett fejlődhet a szem-kéz koordináció, a hallás, a kicsik megtanulják a színeket, számokat, összefüggéseket, hiszen játszva tanulni a legélvezetesebb és egyben a leghatékonyabb is.

A játékoknál igyekszem kiemelni, hogy milyen képességekre gyakorolnak jótékony hatást, ezzel is segítve azokat a szülőket, akiknek speciális fejlesztést igényelnek a gyerekeik.

Az Anya Paradicsomra látogatva biztos lehetsz benne, hogy személyesen válogattam össze a legszuperebb játékokat, a legszínvonalasabb mesekönyveket. Annak érdekében, hogy könnyebben eligazodj, mindezt a gyerek életkora alapján rendeztem, 0-6 éves korig, és egy kicsit még azon is túl.

 

Ha kérdésed van, írd meg nyugodtan az info@anyaparadicsom.hu-ra.
Telefonon is elérsz, a számom: +36 20 228 7733.

Vagy kövess a közösségi médiában: 

       


Fordulj hozzám bizalommal, szívesen segítek bármiben!

Szép, napot kívánok Neked!

Nagy Mónika