Webáruházunk sütiket használ a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében. Az oldal használatával elfogadja, hogy sütiket helyezünk el a böngészőjében.
Termékek Menü

Szókimondóka játékcsomag óvoda

Ár:
5.990 Ft (4.717 Ft + ÁFA)
Cikkszám: SZO101
Elérhetőség: 1 db raktáron
A kiszállítás várható időpontja: 2020. január 22.
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

A SzóKiMondóka egy olyan interaktív, készségfejlesztő játék 2-6 éves kisgyermekek számára, amellyel a szülők, családtagok bevonásával a gyermekek felfedezhetik az őket körülvevő világot: a beszéd, dalok, filmek és mesék útján. Egy szavakra épülő fejlesztő játék a mai képorientált világban.

Az Óvoda játékcsomag szókészletét óvodapedagógusok állították össze, az óvodai élet legfontosabb szavaiból. Segítségével jól strukturálható az otthon töltött idő és a csomagban rejlő rendszeres tevékenységekkel felkészíthető a gyermek az óvodára, vagy kiegészíthető otthon az óvodában végzett játékos fejlesztés.

Mit tartalmaz a SzóKiMondóka Óvoda játékcsomagja?

  • Egy zenés kisfilmet, az Óvoda világáról, megzenésített mondókákkal, énekkel, táncoló gyerekekkel… hogy ne csak bámulja a tévét, hanem mozogjon, táncoljon velünk!
  • Illusztrált, színes szókártyákat, amelyek már önmagukban is sokféle játéklehetőséget rejtenek
  • Mesekönyvet “Lackfi János: Milán és a sziázás” címmel – hogy este a nagy táncolás, énekelés után letelepedjünk, összebújjunk és mesébe szőjük a szavakat.
  • Tippeket szülőknek, hogy milyen játékokat játszhatunk otthon együtt, illetve sok-sok lehetőséget, hogy mit játszunk a SzóKiMondóka elemeivel

Árkategória 6000-10000 Ft között
Fejlesztési terület Kommunikációs képesség
Ajánlott korosztály 2-3 év

Akik ezt vásárolták, vettek még

Miért fontos a fogmosás? Mi történik a lyukas fogakkal? A fogorvosnál melyik eszköz mire való? 
Rendelhető
10.990 Ft
Djeco színes ceruza a legkisebbeknek.
1 db raktáron
2.630 Ft
Építsd meg a kaktuszt, de figyelj az egyensúlyra, hogy ne dőljön fel!
2 db raktáron
3.690 Ft
Termék címkék: társas