Webáruházunk sütiket használ a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében. Az oldal használatával elfogadja, hogy sütiket helyezünk el a böngészőjében.
Termékek Menü

Vadadi Adrienn- Óvodás vagyok! társasjáték

Ár:
5.130 Ft (4.039 Ft + ÁFA)
Cikkszám: PP00027
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Nyomtatási nézet
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-11-05

Leírás és Paraméterek

Lea, Peti, Maja, Dorci, Ákos: mind régó jó ismerősei az ovisoknak! Most egy egész napot velük tölthetsz az óvodában! Játsszatok együtt találós kérdést, formakirakót, mozogjatok, énekeljetek, táncoljatok! 

Az Óvodás vagyok! egy olyan foglalkoztató, készségfejlesztő játék, amelyben a játékosok izgalmas, aktivitásra serkentő feladatok segítségével akár nyugalmas családi környezetben vagy óvodai foglalkozás keretében végigélhetnek egy óvodai napot. Elvégzik mindazokat a fejlesztő feladatokat, amelyekkel az óvodában is szembesülnek. Ezek a feladatok a motorikus, logikai és verbális képességeiket célzottan fejlesztik, és elősegítik az iskolaérettség elérését.
A játék során a játékosok végigjárják az óvodai nap szakaszait, helyszíneit: a játszószobát, az étkezőt, az öltözőt és az udvart. Minden lépéskor egy, az adott helyszínhez kapcsolódó feladatot húznak, és azt megoldják. A feladatkártyákon két hasonló tematikájú, de különböző nehézségi szintű feladat szerepel. Így a különböző korú gyerekek is egyaránt sikeresek lehetnek benne. A különleges, ovis jellel megjelölt mezőkön mulatságos feladatokat végeznek együtt a játékosok. Az a játékos nyer, aki a leghamarabb végigjárja az óvoda adott számú helyszínét, és visszaugrik az induló körbe. A játék célja azonban nem csupán a győzelem, hanem a szórakozva fejlődés.

Vadadi Adrienn Leszel a barátom sorozata alapján, amit nálunk is megvásárolhatsz. 

A játék tartalma: 4 fabábu, 1 színkocka, 1 tábla, 80 feladatkártya, 32 geometriai forma, 1 játékszabály.

A játékidő: 15-45 perc. 

2-16 játékos részére ajánlott.

4 éves kortól ajánlott.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Írd meg a véleményedetMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


Termék címkék: társas
8814c19d3c8735b04b0a7c8874fd29b0