Webáruházunk sütiket használ a lehető legjobb szolgáltatás nyújtása érdekében. Az oldal használatával elfogadja, hogy sütiket helyezünk el a böngészőjében.
Termékek Menü

Ismerd meg a PlanToys játékok világát

Ismerd meg a PlanToys játékok világát

Megismertem egy új márkát, egy játékgyártó céget. Számomra hihetetlen és egyben csodálatos is, hogy ilyen játékgyártási filozófiával létezik még vállalat. Kiváló minőségű, egyedi és abszolút környezettudatos gyártási folyamatot végeznek. Hiszem, hogy csak ilyen gondolkodással élhetünk együtt a természettel, ezért is hoztam el nektek a PlanToys márkát.

Ismerjétek meg a céget és a filozófiájukat!

A PlanToys eltökélt szándéka, hogy egy fenntartható világot hozzon létre és a termékei előállításának minden lépésénél figyelemmel legyen a környezetre. A teljes gyártás során a legjobb alapanyagokból dolgozik, miközben a hulladéktermelés minimális vagy nulla. A gyártás során előforduló többlet fadarabokat, forgácsot, a Biomassza Erőmű hasznosítja és az így előállított villamos energia biztosítja a gyár és a környező falvak villamos energia ellátását.

A PlanToys azokból a természetes gumifákból készíti a termékeit, amik már nem termelnek több latexet (Latex -gumi természetes alapanyaga).  A gyár vegyszermentes szárítási technológiát alkalmaz. Összeállítottak egy formaldehid mentes ragasztót a hagyományos mérgező faragasztó helyett. (A formaldehid mérgező és rákkeltő hatású). A szerves színezék nem csak a gyermekek számára jó, hanem a környezetünknek is. A PlanToys nem használ ólmot vagy más nehéz fémet tartalmazó kémiai festéket. A nyomtatott anyagok előállítására újrahasznosított papírt és szója tintát használ.

Minden PlanToys termék meghaladja a nemzetközi biztonsági előírásokat, beleértve az ASTM (USA) és az EN71 (Európa) előírásait. Az ISO 9001 tanúsítvány elérésével biztosított, hogy a termékek kiváló minőségűek és világszínvonalúak és magas a szolgáltatási színvonal. A PlanToys egy környezetbarát és fenntartható vállalat. Több mint 9.000 fát ültet, ami 2.700.000 kg szén-dioxidot segít elnyelni, megkötni. A gyártásból megmaradt többlet fadarabok szintén felhasználásra kerülnek a biomassza generátorba, ami biztosítja az egész gyár és a gyár körüli falvak villamos energia ellátását. A Gyermek Múzeum világítását és energia felhasználását napelemek biztosítják. Ez a fajta energia segít csökkenteni a hagyományos villamos-energia felhasználást és a hulladéktermelést. A Gyerek Múzeum a játékok lenyűgöző történetét jeleníti meg. Biztosítja a szórakoztató oktatást, ami megtanítja a gyerekeket a természet, a társadalom és a környezet együttesére. Ez egy együttműködés a Plan csoporttal, a „Plan Love erdő programban” minden évben. Ez a projekt lehetőséget ad a gyermekeknek, hogy különböző aktív programokon vegyenek részt az iskolai szünetekben. Az alapítvány tartalmaz egy nyilvános könyvtárat a parkban, egy remetelakot és egy magazint, ami kiemeli a természetes és egészséges életmódot.

Nézzétek meg a cég videóját is!

Szülői vélemények, a PlanToys játékokról:

"Szuper játék, mert nem csak a formákkal készségfejlesztő, hanem egyben gurul is, ami egy másfél éves autómániás kisfiúnak így egybe tökéletes. Nagyon megörültem, mikor megláttam, mert imádom a fajátékokat. Szóval szuper, hogy fa játék, formákkal, készségfejlesztő és még gurul is smiley nagyon könnyen tudta kisfiam használni és hamar ráérzett a formákra. Jó, hogy bele lett csempészve egy kis szín, a formák színesek így erőteljes szerepet kap a kicsiknél. Strapabíró, mert azért egy másfél éves kisfiú igen erősen „használja” a játékokat, sokat repült J, elég sokat játszik vele, szóval abszolút nyerő."

Vivien, Milán anyukája

Milán a PlanToys összerakható hajót próbálta ki.

" Timinek nagyon tetszik, majdnem napi szinten játszik vele. A minősége nagyon jó. Nagyon jó, hogy vannak hozzá minták, hogy miket lehet belőle kirakni. Timi egyenlőre csak az egyszerűbbeket rakja(pl. ház), de így legalább van sikerélménye, ami nagyon fontos.  Nagyon jó készségfejlesztő és koncentrációfejlesztő játék. „

Bernadett, Timi anyukája

Timi a PlanToys mini mozaikkal játszott. 

" Nálunk sikere volt. Egyszerű, pont kisgyermeknek való forma és mintázat agyongondolt csicsák és funkciók nélkül. Első látásra Anyánál levizsgázott   smileyA kivehető "búvárbácsi" nagyon jó ötlet, egyből beindította a gyerkőc fantáziáját. Búvárbácsi kiszállt a tengeralattjáróból, és elment felfedezni a vízi élővilágot. Előszedtük az összes fürdős halacskát, kacsát, krokodilt, amit csak felleltünk, hogy búvárbácsi ne unatkozzon a tenger mélyén. Persze gyorsan kiderült, hogy nemcsak búvárbácsi, hanem más kisebb figurák is beülhetnek a tengeri járműbe, és észrevétlenül elorozhatják egy kirándulás erejéig. Hajókáztunk a kádban, a mosdóban, a gyerekmosdóban, a felmosóvödörben, a strandon és a pancsoló medencében is. Végül, ha búvárbácsi elfáradt, a tengeralattjáró vizet hordott a tűzoltóknak, ha nekik nem volt elég. Ugyanis a bácsi ülőhelyét remekül fel lehet tölteni vízzel, és szállítani, öntözgetni.Szóval egy szó mint száz: formája a funkciója! Egyszerű, letisztult, kedves játék. És egyedi ötlet. Tapasztalatom szerint nagy a hiány a fürdőjáték piacon a 2+ korosztály számára, így külön örültünk neki. És nyáron persze a fürdőjáték a legjobb játék." 

Ákos és a szülei

Ákos a PlanToys tengeralattjáróval játszott. 

 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Blog